CFR Cluj joacă acasă cu Bistriţa. Andone: “Punctele din clasament nu ne onorează”

de admin

Antrenorul CFR-ului, Ioan Andone, a declarat, ieri, că o victorie împotriva Bistriţei este crucială, având în vedere că punctele acumulate deocamdată de către echipa din Gruia, în clasament, nu onorează clubul clujean.

Presiunea pusă pe clujeni este cu atât mai mare, cu cât numărul jucătorilor accidentaţi a crescut din ce în ce mai mult. Astfel, Andone are la dispoziţie un lot de 20 de jucători pentru meciul din această seară.

Cu toate acestea, încep să apară veştile bune în tabăra CFR-ului: au revenit în lot cei doi atacanţi de bază, Sougou şi Kapetanos.

“Încet, încet, ne adunăm. Avem nevoie de toţi jucătorii. Deac s-a antrenat pentru prima dată cu colectivul, şi Adam Vass începe încet, încet, să-şi revină. Mai rău e la “Bouba” şi Ronny”, a declarat Andone.

Clujenii promit să trateze meciul foarte serios, chiar dacă meciul de Champions League, împotriva celor de la Manchester, pândeşte după colţ.

“O să câştigăm dacă ne lasă alţii să ne facem treaba”

Fălcosul este nemulţumit de arbitrajul prestat de către centralii români, a căror decizii eronate au costat multe puncte în clasament. Chiar şi Andone a fost sancţionat cu cartonaş la meciul cu Pandurii şi este suspendat pentru o etapă.

“Am avut discuţii şi la Comisia de disciplină şi cu Dragomir. Antrenorii trebuie să fie judecaţi de antrenori. De aia sunt antrenor, să stau pe margine, nu prin tribune sau unde vor ei. În retur, arbitrii străini sunt souţia. Acum nu mai putem face nimic. Cu Bistriţa o să luptăm să câştigăm, numai să ne lase alţii să ne facem treaba”.

La partida din Gruia dintre CFR şi Gloria Bistriţa vor fi detaşaţi 100 de jandarmi să asigure ordinea publică. Şase suporteri ai gazdelor au interdicţie pe stadion.

CFR Cluj se află la ora actuală pe locul 8 în clasamentul Ligii I.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.