CFR Cluj – Gloria Bistriţa: 5 – 1

de admin

Campioana CFR Cluj a întâlnit astăzi, pe teren propriu, echipa Gloria Bistriţa, într-un meci contând pentru etapa a X-a a Ligii I. Clujenii au expediat o ploaie de goluri în poarta lui Dolha.

Primul gol al meciului a venit rapid, în minutul 4, printr-o specialitate a casei din Gruia: centrare de la Sougou, gol marcat de Kapetanos cu capul.

În minutl 32, Wilfried l-a lovit dur pe Kapetanos, la nivelul capului, în propriul careu, iar jucătorul oaspeţilor a fost eliminat de pe teren. CFR a primit penalty, pe care l-a transformat cu succes Gabi Mureşan.

Kapetanos a revenit pe teren, bandajat la cap, după ce arcada spartă i-a fost tratată.

În minutul 43, gazdele au fost aproape de majorarea scorului. Dolha era în afara porţii şi scos din joc, însă şutul expediat de CFR a fost respins de pe linia porţii de căpitanul Tudose.

Minutul 51 i-a adus un cartonaş galben lui Kapetanos pentru simulare. Atacantul a căzut în careul Bistriţei.

După doar 4 minute, CFR Cluj a mai înscris un gol. Gabi Mureşan a înscris lejer după o fază-şcoală pornită din lovitură liberă de la marginea careului mare.

Bastos a fost aproape de majorarea distanţei de pe tabelă, însă cu poarta liberă a trimis balonul peste transversală.

Şi CFR a rămas fără un jucător în repriza secundă, după ce revelaţia Aguirregaray a primit cel de-al doilea cartonaş galben, pentru fault.

În minutul 65 a fost efectuată ultima înlocuire la Bistriţa.

Ivo Pinto şi-a salvat echipa de la un gol în minutul 72, când a scos de pe linia porţii balonul trimis de bistriţeni cu capul, din centrare.

CFR a mai dat lovitură încă o dată, în minutul 88. Gabi Mureşan a recuperat balonul de la oaspeţi,  dintr-o neatenţie a fundaşilor adverşi, la marginea careului mare a portarului Dolha. Balonul a ajuns la Bjelanovic, care a înscris fără să fie marcat.

Echipa din Gruia a dat lovitura de graţie în minutul 90, când Luis Alberto a trimis mingea în vinclul porţii adverse. CFR Cluj – Gloria Bistriţa: 5 – 0.

Felgueiras a apărat incredibil la final de meci, în mai multe situaţii.

Portarul CFR-ului nu a avut ce face la execuţia lui Yedi, care a înscris singurul gol al oaspeţilor.

Echipele de start:

CFR Cluj: Felgueiras, Ivo Pinto, Maftei, Rada, Camora, Sougou, Aguirregaray, Gabi Mureşan, Diogo Valente, Bastos, Kapetanos.

Gloria Bistriţa: Dolha, Wilfried, Romario Santos, Predescu, Cafasso, Yedi Zahiri, Marius Curtuiuş, Alexandru Tudose, David Reano, Ionuţ Peteleu, Paul Anton.

 

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.