Candidații UDMR la parlamentare consideră că Primăria a fost prea blândă cu lipitorii de afișe ilegale

de admin

Candidații UDMR Cluj la alegerile parlamentare au tras, astăzi, câteva concluzii după desfășurarea campaniei electorale la nivelul județului.

Dacă Olah Emese consideră că aceasta a fost o campanie corectă din toate punctele de vedere și cinstită, pe parcursul căreia candidații UDMR au dovedit că sunt persoane capabile pentru funcțiile unde au candidat, cu proiecte pentru educație, sănătate, retrocedări, economie, măsuri financiar-fiscale, colegii ei au fost puțin mai duri.

Peter Istvan s-a declarat deranjat de faptul că nu toți respectă legile existente. “Unii candidați și-au lipit afișele peste tot, inclusiv în locul meu. Cu toate acestea, a fost o campanie cât de cât curată, nu am fost atacat personal, cum mă așteptam”.

Eckstein Kovacs Peter a menționat că sancțiunea aplicată de Primăria Cluj-Napoca în cazul lipitorilor de afișe ilegale a fost o “mârlănie”, av\nd ]n vedere cuantumul mic al sancțiunii, de doar 2.000 de lei, raportat la costul mare de realizare și postare a unui asemenea afiș în condiții legale.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.