Câmpia Turzii, zonă defavorizată

de admin

Consilierul județean Horațiu Catarig (PDL), propune începerea demersurilor pentru obținerea unei Hotarari de Guvern pentru declararea orașului Câmpia Turzii drept zonă defavorizată.Horatiu Catarig, foto - Otilia Muresan

„Am propus domnului președinte Uioreanu, în calitate de președinte al Consiliului Județean și de membru USL, să înceapă demersurile pentru declararea orașului Câmpia Turzii, zonă defavorizată. Din păcate, în acest oraș, o dată cu închiderea combinatului Mechel și concedierea oamenilor care munceau acolo, șomajul a atins cote alarmante. Aș putea spune că, din această cauză, în Câmpia Turzii astăzi situația este disperată. Am sugerat în plenul ședinței de Consiliu Județean de astăzi ca majoritatea USL, care se află la guvernare, să vină în întâmpinarea nevoilor cetățenilor din Câmpia Turzii, prin intreprinderea demersurilor necesare pentru declararea acestui oraș, zonă defavorizată”, spune consilierul județean.

Potrivit dânsului, avantajele ar fi uriașe. Datorită reducerilor de taxe de care ar beneficia investitorii, pentru că desfășoară activități care creează locuri de muncă într-o zonă defavorizată, interesul acestora pentru a investi în municipiul Câmpia Turzii ar crește exponential. O dată cu prezența investitorilor, s-ar crea locuri de muncă, impozite care se varsă la bugetul local, investitorii beneficiind totodată de scutirea parțială a unor taxe către bugetul de stat.

„Sper din tot sufletul ca această sugestie să fie îmbrățișată de actuala putere și nu dată uitării pentru că vine de la un membru al opoziției. Cred că putem dovedi că ne aflăm în acest consiliu pentru a fi în slujba cetățeanului.” a conchis Catarig.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.