Camere de supraveghere de la SKUT – sisteme de ultimă generație ce oferă control deplin asupra bunurilor!

Spread the love

SKUT este deja un nume cu autoritate pe piața de profil a sistemelor de supraveghere video și a sistemelor de securitate în principal. Scopul său este cel de a aduce în fața publicului român sisteme de ultimă generație ce promit control complet asupra bunurilor personale, totul de la distanță.

Pentru că nu vorbim de România ca de o țară în care ilegalitățile sunt doar legende, protecția pe care fiecare cetățean trebuie să și-o asigure de unul sigur este crucială. Fără aceasta, riscul de a fi victima unor infracțiuni este extrem de mare. De aceea, cel mai bine este să prevenim posibilitatea de a fi victimele unor infracțiuni, iar camerele de supraveghere de la SKUT ne vin în ajutor.

Două tipuri de sistemele cu camere de supraveghere puse la dispoziție pe skut.ro

Toată diversitatea regăsită pe skut.ro la capitolul camere de supraveghere se împarte în două categorii de sisteme. Vorbim astfel despre camerele de supraveghere analogice și camerele de supraveghere IP. Fiecare sistem vine la pachet cu o serie unică de specificații, dar și cu o serie unică de tehnologiii de ultimă generație.

Bineînțeles, în funcție de sistemul după care operează, camerele de supraveghere de la SKUT pot avea funcții dintre cele mai variate, deci alegerea ar fi bine să fie raportată în totalitate la necesitățile utilizatorului.

Detaliem în cele ce urmează sistemele de camere de supraveghere împărțite în două categorii sugestive de la SKUT.

Camerele de supraveghere IP – ce sunt și cum funcționează

Camerele de supraveghere IP wireless au în componența lor sisteme de ultimă generație, fiind sisteme ce se clasează pe un loc fruntaș în topul tehnologiei. Acest tip de camere de supraveghere este caracterizat de o calitate superioară, excepțională a imaginii. În plus, având în vedere că vorbim de camere de supraveghere wireless, acestea pot fi controlate de la distanță cu ușurință. Este nevoie doar de o conexiune stabilă la internet.

Camerele de supraveghere IP au la bază un sistem ce se împarte în două categorii: centralizat și standalone. Despre sistemul centralizat putem spune că folosește un NVR pentru a funcționa. NVR-ul este echipamentul ce înregistrează toate imaginile în format digital pe un HDD, un flash drive sau orice alt dispozitiv asemenea.

În schimb, sistemele standalone nu folosesc NVR, pentru că fiecare cameră de supraveghere are propriul card de memorie pe care stochează datele. De aceea, acest tip de camere sunt recomandate pentru locuințe sau spații de dimenisiuni mici. În plus, au și un preț mai accesibil – mai multe detalii pe skut.ro.

Camerele de supraveghere analogice – informații cheie

Trebuie să recunoaștem că acest tip de camere de supraveghere, camerele analogice, nu sunt la fel de performante ca cele IP. Sunt, dacă putem spune așa, clasicele tipuri de camere de supraveghere. Însă chiar și așa, calitatea imaginilor pe care le captează este excelentă, în funcție bineînțeles de modelul ales.

Totodată, chiar dacă sunt variantele clasice de camere de supraveghere, acestea au beneficiat de-a lungul timpului de diferite îmbunătățiri, variate în funcție de producători. Ele continuă să evolueze vizibil chiar și după apariția camerelor de supraveghere IP wireless.

Camerele de supraveghere analogice ies în evidență, în primul rând, prin prețul redus de achiziție, dar și prin prețul redus de mentenanță. Acestea folosesc semnale PAL pentru a funcționa, deci sunt compatibile cu toate sistemele deja instalate – în cazul în care o cameră este defectată, aceasta poate fi indentificată extrem de rapid.

Să nu mai vorbim că permit supravegherea atentă, în detaliu, a încăperilor, spațiilor exterioare, deoarece au o rază foarte mare de acțiune. Acest tip de camere de supraveghere poate fi folosit cu încredere chiar și pentru parcările magazinelor sau a companiilor mici, acolo unde există un singur corp de iluminat.

SKUT are în ofertă o mulțime de camere de supraveghere analogice. Fiecare model disponibil pe skut.ro vine însoțit de toate informațiile de interes pentru potențialii clienți. În plus, unele modele de camere de supraveghere, fie ele analogice sau IP, dispun și de oferte de preț – un alt mare avantaj pentru cei interesați.

Pe lângă site-ul oficial skut.ro, potențialii clienți mai pot intra în contact cu personalul SKUT și prin apel telefonic la numărul 0723 344 844 sau prin e-mail: comenzi@skut.ro sau office@skut.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.