Bugetul municipiului Cluj-Napoca este de 215 mil. de euro în 2013

de admin

Bugetul municipiului Cluj-Napoca pentru anul 2013 este în valoare de circa 215 milioane de euro.Emil Boc, foto Otilia Muresan (1)

Bugetul general al municipiului va fi în 2013, în sumă de 942.139.000 lei, în plus cu 7,9% față de cel din anul 2012. Din acest buget, 24,5% vor fi folosiți pentru dezvoltare.

Pentru anul 2013, municipalitatea anunță reabilitarea cinematografului Dacia, reamenajarea str Kogălniceanu și a Pieței Mihai Viteazul, ralizarea a două parkinguri – pentru campusul Hașdeu și Negoiu, șoseaua rapidă de la A3 la Cora, achiziționarea de autobuze electrice, menținerea gratuităților la transportul în comun și a burselor pentru elevi, amenajarea centrului de industrii creative din Lomb, realizarea SF-ului pentru locuințele ANL din Florești, finalizarea lucrărilor la Sala Polivalentă, modernizarea străzilor din municipiu, sala de sport pentru str Coșbuc, menținerea facilităților fiscale pentru cei care investesc în imobilele verzi.

Potrivit primarului Emil Boc, în 2013 se dorește și achiziționarea unei autospeciale în valoare de 90.000 de euro, care să fie donată către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj

Bugetul municipiului va sta pentru dezbatere publică timp de 15 zile pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.