Buda: Guvernul Ponta, un Guvern al baronilor

de admin

Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, consideră noul Guvern, anunţat astăzi de premierul Victor Ponta, drept un Guvern care oglindeşte perfect ceea ce înseamnă USL, un grup de baroni care pun interesul personal în faţa interesului cetăţenilor României.

“Este inadmisibil ca în această perioadă de austeritate naţională şi europeană, USL să propună un Guvern supraponderal, după mărimea clientelei de partid şi nu un Guvern bazat pe necesităţile ţării noastre. Este absolut hilar modul în care puterea înţelege să promoveze politica „bunului simţ”, politică atât de vociferată în campaniile electorale. Astăzi, acest colos politic nu face altceva decât să îşi contrazică din nou lozincile electorale, creând ministere şi structuri pompoase, doar pentru a potoli poftele baronilor locali şi naţionali.

Pe de altă parte, deşi judeţul Cluj a obţinut un scor electoral foarte bun, Victor Ponta îl marginalizează din nou, aşa cum ne-a obişnuit şi în mandatul precedent, nenominalizând nici un ministru clujean. Este trist faptul că, în această componenţă „elitistă” a noului Guvern, Victor Ponta a omis de bunăvoie să numească un clujean care să reprezinte interesele cetăţenilor din inima Transilvaniei, preferând în schimb să nominalizeze miniştri plagiatori sau mai grav, cu dosare penale.

Această lovitură pe care astăzi USL-ul a aplicat-o României prin suprapopularea Guvernului dar şi prin desemnarea unor miniştri pătaţi profesional, moral şi legal, în frunte cu un prim-ministru plagiator, demonstrează încă o dată faptul că legea nu înseamnă nimic pentru cei de la putere iar restabilirea credibilităţii în faţa partenerilor accidentali va fi spulberată total”, se arată într-un comunicat al preşedintelui PDL Cluj.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.