BOC: Voi susţine orice iniţiativă care va evita transformarea Arenei Clujului într-un muzeu

de Otilia Muresan

Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a relansat invitaţia ca reprezentanţii Consiliului Judeţean să cedeze Cluj Arena, Primăriei, pentru a evita ca imobilul să se transforme în muzeu.

„Voi susţine orice iniţiativă care va evita ca Cluj Arena să se transforme într-un muzeu, cum este acuma”, a menţionat edilul.

Declaraţia vine după ce ieri, mai mulţi reprezentanţi ai PSD au spus că vor depunde un proiect la Primărie, prin care vor solicita să sponsorizeze evenimente sportive în Municipiu prin încheierea unui contract direct cu Societatea Cluj-Areana, care prin sponsorizarea venită să asigure acces gratuit celor interesaţi, societatea încasând astfel bani de la Consiliul Local Cluj-Napoca şi evitând să intre în colaps.

Primarul Emil Boc a replicat: „Eu cred că propunerea de bun-simţ este în primul rând dacă nu ai bani, să o dai la cel care poate să o întreţină, şi din acest punct de vedere, noi ne-am arătat toată disponibilitatea de a prelua Cluj-Arena”.

La viitoarea şedinţă de Cosiliul Local va fi luată în considerare propunerea membrilor PSD, şi dacă proiectul nu contavine legii, va fi supus plenului spre dezbatere.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.