Bătălie pe sediile de parlamentari. Cătăniciu și Gurzău au cerut același spațiu

de admin

Steluța Cătăniciu și Adrian Gurzău, aleși deputați în urma alegerilor din iarna anului 2012, au cerut același spațiu pentru sediul de parlamentar.

Consilierii locali ai USL au respins, astăzi, solicitarea deputatului PDL, cu toate că Gurzău a fost primul care a depus o solicitare pentru spațiul respectiv.

Consilierul local Claudia Anastase a menționat că în baza cererii scrise de Gurzău, acesta deține deja un spațiu din partea Primăriei Cluj-Napoca și nu este normal să mai dețină încă un spațiu.

Primarul Emil Boc a explicat că orice contract de închiriere între municipalitate și parlamentari încetează de drept la data expirării mandatelor acestora, însă afirmațiile edilului nu au putut să schimbe votul.

Pentru un sediu la aceeași adresă a optat și Steluța Cătăniciu deși nu a candidat pe colegiul în care solicită cabinetul parlamentar.

„Steluței Cătăniciu i s-au prezentat mai multe spații în colegiul în care dânsa a candidat, însă ea a ales un spațiu în colegiul lui Gurzău”, a declarat Emil Boc.

Consilierul local Radu Moisin a argumentat că abia în dimineața zilei de 11 februarie, când s-a întrunit comisia pentru distribuirea spațiilor, deputatul Cătăniciu a cerut spațiul respectiv deși nu era înscrisă pe ordinea de zi, după o săptămână de la cererea înregistrată de Gurzău.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.