[AUDIO] USL sună alegătorii să vină la vot, promit mașină la scară. ARD depune plângere penală

de admin

PDL Cluj le solicită reprezentanţilor USL Cluj să înceteze imediat orice metodă de intimidare a alegătorilor şi să renunţe la această politică de gherilă instituită în municipiul Cluj-Napoca. Concret, membrii ai USL Cluj au acaparat prin mijloace frauduloase bazele de date de la diverse instituţii coordonate şi controlate de către ei şi începând cu ora 16:00 au demarat o campanie de call center bazată pe minciună.

Astfel, membrii USL, care refuză să se prezinte au sunat cetățeni ai municipiului Cluj-Napoca astăzi, 09.12.2012, începând cu ora 16:00, solicitându-le să meargă la vot sub pretextul că membrii PDL “au început să fure voturi și să plătească oameni să meargă la vot“.

Totodată, USL Cluj practică şi turismul electoral promiţându-le cetăţenilor care nu au ieşit încă la vot mijloacele de transport pentru a fii conduşi la secţiile de votare unde sunt arondaţi pentru a putea vota. Apelurile telefonice au fost date de pe numerele 0748.438.761 și 0741.082.194.

“Solicităm membrilor USL Cluj să înceteze imediat săvârșirea infracțiunii de înșelăciune prevăzute de art. 215 Cod Penal, să înceteze turismul electoral şi să respecte dreptul constituţional al cetăţenilor de a-şi exercita în mod liber şi democratic dreptul la vot”, se arată într-un comunicat al PDL Cluj.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.