Astăzi a fost inaugurată sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din Cluj-Napoca

de admin

Astăzi a fost inaugurată sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din Cluj-Napoca, investiţie susţinută de Guvern şi Primărie, care se ridică la 700.000 de euro.Sala Sport 1

La eveniment au participat atât elevii unităţii şcolare, cât şi oficialităţi de la nivel judeţean şi reprezentanţi ai conducerii cluburilor sportive din Cluj-Napoca.

„Acest liceu este o mândrie pentru noi. Ştiu ce aţi făcut aici din 2007 şi performanţa pe care aţi atins-o. Aveţi potenţial şi resurse pentru a reprezenta Clujul la toate nivelurile, iar această investiţie este o mărturie că nu am aprobat săli de sport decât acolo unde se justifică”, a declarat primarul Emil Boc.

Inspectorul şcolar general Valentin Cuibus a menţionat că inaugurarea acestei săli de sport trebuie să deschidă calea către alte investiţii similare în judeţul Cluj.

Elevii Liceului cu Program Sportiv urmează săptămânal peste 400 de ore de sport, iar rezultatele sunt pe măsură: peste 70 de medalii naţionale şi internaţionale obţinute anual de către clubul sportiv al instituţiei.
Întrucât numărul claselor de elevi care frecventează acest liceu este din ce în ce mai mare, conducerea unităţii a decis să mai clădească un nivel deasupra şcolii, prin mansardare.

Sala Sport 2

Sala Sport 5

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.