ARD propune unificarea forțelor parlamentarilor clujeni în Pactul pentru Cluj

de admin

Daniel Buda, candidatul ARD pentru Colegiul 2 Deputați Cluj-Napoca, propune tuturor viitorilor parlamentari care vor fi aleși să reprezinte cetățenii județului la București în următorii 4 ani, să se unească formând Pactul pentru Cluj.

Deputatul consideră că astfel Clujul poate fi apărat de dictatura pe criterii politice a unui Guvern nepăsător aflat la București.

„Am reușit în madatele anterioare, de multe ori, să dezbrac parlamentarii de haina politică, astfel încât în Comisia Juridică să dezbatem proiecte indiferent de latura politică a fiecăruia dintre noi. Propun astfel zece mari proiecte ale Clujului pe ca fiecare dintre noi să ni le asumăm, indiferent de culoarea politică, pentru o viață cât mai bună în Cluj-Napoca și în județul Cluj”, a declarat Daniel Buda.

Proiectele incluse de către dânsul în cadrul acestui Pact sunt următoarele: Spitalul Regional de Urgență, finalizarea Autostrăzii Transilvania, cofinanțări guvernamentale pentru câștigarea proiectelor europene, construirea cartierului Valea Gârbăului (peste 1.000 de apartamente), garanții guvernamentale pentru investitorii care vin la Cluj, continuarea programului de centuri ocolitoare, continuarea finanțării guvernamentale pentru reabilitarea termică a locuințelor, finațarea locașurilor de cult, Centrul Cultural Taransilvania, sprijin pentru finalizarea rampei ecologice de la Pata Rât.

„Doresc ca acest pact să reprezinte un element comun al tuturor parlamentarilor clujeni în bătălian noastră cu cei de la București”, încheie deputatul.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.