Angajatele unei bănci din Cluj făceau credite în numele clienților

de admin

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Cluj- Biroul 1 au identificat pe Natalia M. care, în perioada octombrie-noiembrie 2010, în calitate de agent la o societate bancară a solicitat şi obţinut pentru sine 8 împrumuturi în sumă totala de 14.600 lei,  folosind datele de identitate a opt persoane, în numele cărora a semnat cererile şi contractele de credit, fără consimţământul acestora.

De asemnea, Ana B. cu ajutorul agentei, a solicitat şi obţinut pentru sine 3 credite în sumă totală de 5.000 lei, folosind datele de identitate a trei persoane în numele cărora au semnat cererile şi contractele de credit, fără consimţământul titularilor.

Poliţişti au dipus începerea urmării penale faţă de cele două suspecte, măsură confirmată de procurorul de supraveghere, fiind cercetate penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată. Prejudiciul cauzat este de 19.600 lei.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.