Alin Tișe votează împotriva unui buget mincinos, al șomajului, care izolează Clujul și trimite la sărăcie

de admin

Potrivit senatorului clujean Alin Tișe, bugetul cu care USL a venit în Parlament este bugetul promisiunilor neonorate, este un buget mincinos pentru că nu are nimic în legătură cu promisiunile USL şi este un buget al şomajului.Alin Tise, foto- Otilia Muresan (2)

“USL a vorbit în campanie, dar nu vorbește deloc de produsele de bază, introducerea unei cote progresive de impozitare a veniturilor, scăderea CAS plătit de angajator, construcția a opt spitale regionale de urgență, scăderea treptată a TVA, încurajarea mediului privat, introducerea programului gratuit de after-school etc.

USL nu a vorbit deloc în campanie, dar vorbește despre: reducerea investițiilor cu 26% față de anul trecut, luarea pieii de pe fiecare agricultor din țară, pe care Guvernul Ponta îl consideră chiabur, desființarea  a zeci de mii de firme și pierderea a zeci de mii de locuri de muncă prin impunerea unui impozit greu IMM-urilor.

PDL nu va gira minciuna USL şi va vota împotriva bugetului de stat propus de USL. România  avea nevoie anul acesta, după performanţa USL din 2012 cu zero creştere economică, de un buget al dezvoltării, al creării de locuri de muncă”, declară Alin Tișe.

Parlamentarul cere senatorilor și deputaților din USL Cluj să nu voteze acest buget care îi condamnă la sărăcie pe clujeni, care nu dă Clujului ceea ce merită pe măsura contribuţiei la bugetul naţional.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.