Alin Tişe şi PDL Cluj – cei mai votaţi democrat liberali din ţară

de clujazi

Alin Tişe, fostul preşedinte al Consilului Judeţean Cluj a fost cel mai votat democrat liberal din ţară, conform datelor rezultate în urma centralizării voturilor pentru alegerile parlamentare. Acest lucru nu este o noutate pentru domnia sa, deoarece la alegerile locale din vară, dl Tişe  a fost tot cel mai votat democrat liberal din România, chiar dacă asta nu i-a adus o victorie la şefia judeţului.

Succesul de care se bucură vicepreşedintele PDL, se datorează marilor proiecte pe care le-a demarat sau finalizat în judeţ, pe vremea când era preşedinte al Consiliului Judeţan Cluj, şi dintre care amintim: Cluj Arena, Spitalul Regional de Urgenţă, reabilitarea a sute de kilometri de drumuri judeţene, dotarea ISU cu aparatură de ultimă generaţie, extinderea reţelei de apă potabilă, modernizarea Aeroportului Internaţional Cluj şi multe altele.

Un scor bun la aceste alegeri a obţinut şi PDL Cluj, aducând cele mai multe voturi pentru formaţiunea ARD, transformând astfel organizaţia locală  în una dintre cele mai puternice din ţară.

La Bucureşti rezultatul alegerilor parlamentare a fost întâmpinat cu demisii, primul care a plecat de la conducerea centrală a partidului fiind Cezar Preda, urmând cel mai probabil şi alte demisii. De altfel în urmă cu puţin timp Vasile Blaga a anunţat că PDL-ul are nevoie de o resuscitare şi o schimbare radicală şi care cel mai probabil va avea loc în primăvară.

Până atunci organizaţia PDL de la Cluj, şi senatorul Alin Tişe se pot mândri că sunt cei care au primit cea mai mare încredere a românilor la aceste alegeri, din rândul democrat liberalilor.

 

 

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.