Alin Tişe: Pentru Ponta clujenii şi problemele lor nu există

de clujazi

Alin Tişe, candidatul clujenilor pentru Senat în colegiul 1, a postat pe blogul personal o poziţie tranşantă şi acidă faţă de vizita-fulger a liderilor USL la Cluj şi faţă de declaraţiile potrivnice judeţului pe care aceştia le-au făcut cu câteva zile în urmă.

Cea mai deranjantă afirmaţie a premierului USL-ist fost cu privire la faptul că Autostrada Transilvania nu este chiar prioritară pentru Guvernul Ponta: “Ponta ne-a arătat încă odată faptul că pentru el clujenii sau problemele lor nu există, prioritare fiind acele zone unde USL a obţinut procente semnificative la alegerile locale. Aşa încât, conform primului ministru al României, nouă clujenilor, cetăţeni de rang inferior în accepţiunea USL, nu ne rămâne altceva decât să ne încolonăm, la braţ cu alţi năpăstuiţi din întreg Ardealul, şi să facem bine să mergem noi pe la Gorj, Olt, Ialomiţa sau Vrancea dacă chiar vrem să ajungem până în occident profitând de avantajele oferite de o autostradă. Ponta a spus clar şi răspicat, public şi publicat, faptul că prioritare în următorii ani vor fi coridoarele 9 şi 4, care au fost şi în timpul guvernului PDL intens susţinute de politicienii din acele zone, inclusiv PDL, dar care la acea vreme au fost temperate de reprezentanţii guvernului condus de clujeanul Emil Boc, care au păstrat proiectele care vizau celelalte zone, dar nu au renunţat în niciun chip la vitala autostradă care să garanteze dezvoltarea Transilvaniei.”

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj atacă în postarea pe blog şi primele 6 luni de guvernare USL, atât la nivel naţional cât şi local, arătând că: “Un singur lucru nu îmi dă pace. De ce, dacă tot au câştigat conducerea judeţului şi o serie de localităţi importante la alegerile locale, reprezentanţii USL Cluj, care în campania de la locale promiteau marea cu sarea din partea Guvernului în cazul în care vor câştiga, nu le-au spus copreşedinţilor USL că sunt la Cluj şi ar face bine să le spună clujenilor ce vor face efectiv pentru ei? De ce useliştii clujeni s-au purtat milog, privind patetic spre liderii lor de neatins, în timp ce aceştia tăiau hălci din viitorul imediat al acestei zone.

Candidatul ARD promite că dacă va ajunge în funcţia pentru care candidează, va continua să lupte pentru Cluj, pentru un trai bun în Ardeal: “De ce nu au susţinut interesele Clujului? Această atitudine îmi întăreşte convingerea că aceştia, useliştii care sunt, totuşi, şi ei clujeni de ai noştri, nu au niciun cuvânt în faţa useliştilor mari şi puternici de le Bucureşti, Ialomiţa Vaslui, Gorj, sau alte locuri asemenea. Iar acest fapt îmi întăreşte hotărârea de a lupta în continuare pentru interesele clujenilor mei, cu oricine, oriunde şi oricând. Pentru că o merită!“.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.