Alin Tișe merge din casă în casă pentru salvarea Spitalului Regional de Urgență: SOS, salvați Spitalul

de admin

Guvernul USL a refuzat alocarea de fonduri pentru realizarea Spitalului Regional de Urgență din comuna Florești deși toți parlamentarii USL de Cluj, inclusiv premierul Victor Ponta, se lăudau în campania electorală că vor realiza acest obiectiv. Inclusiv soția președintelui Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, deputatul Elena Uioreanu, face parte din comisia care a respins acest proiect de la finanțare din bugetul central.Senator Alin Tise, foto- Otilia Muresan (7)

Pentru a salva Spitalul Regional de Urgență, în lipsa majorității deținute de Opoziție în Parlament, senatorul clujean Alin Tișe va demara o campanie de adunat semnături, din ușă în ușă, intitulată: “SOS, salvați Spitalul Regional de Urgență”.

“Începând de astăzi și până în vară, când va fi rectificarea de buget, doresc să strângem sute de mii de semnături. Campania va merge pe tot acest an dacă este necesar. Le vom duce la Guvern, să arătăm că sunt sute de mii de clujeni care susțin acest proiect. Imediat ce timpul va permite, campania va fi demarată și în stradă. Vreau să merg din casă în casă, în magazine, pentru a intra în contact cu toți oamenii care se luptă pentru acest obiectiv, care se află în stadiul cel mai avansat din țară dintre toate spitalele regionale”, a declarat, astăzi, Alin Tișe.

Guvernul Ponta și parlamentarii USL au interzis finanțarea proiectului, chiar dacă încă de anul trecut Consiliul Județean Cluj a obținut terenul necesar construcției.

Petiția va fi deschisă inclusiv în mediul on-line și în județele învecinate cu Clujul.

“Cred eu că nu vor putea ignora cei de la Guvern aceste sute de mii de semnături. Doresc ca inclusiv în județele din jurul Clujului să fie extinsă campania, pentru ca Transilvania să aibă o voce prin parlamentarii Opoziției. Este incredibil să vezi parlamentari de Cluj care nu susțin amendamentele din Cluj. Din câte înțeleg, nu prea îi mai interesează vocea transilvănenilor”, adaugă senatorul clujean.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.