Alin Tișe: Guvernul USL distruge agricultorii clujeni

de admin

Senatorul clujean Alin Tișe atrage atenția asupra faptului că “Guvernul falimentului naţional – guvernul USL, nu uită de nimeni şi de nimic. Acum se ia la trântă cu agricultorii prin noile taxe din codul fiscal”.cartofi-rasca-cluj-am.ro-26-300x170

Noile impozite din agricultură afectează un milion de fermieri, atât crescători de animale, cât şi cultivatori. Fermierul român are parte oricum de cele mai mici subvenţii agricole din întreaga Uniune Europeană, iar guvernul Ponta îi face astfel şi mai dificil efortul de a se dezvolta şi de a concura pe piaţa europeană.

“Guvernul Ponta a descoperit brusc că România este plină de chiaburi şi vrea să facă bani pe spatele lor. În plus, noul impozit agricol stimulează fărâmiţarea terenurilor, după ce ani de zile România a făcut un efort major pentru comasarea proprietăţilor şi modernizarea agriculturii. Din moment ce proprietăţile agricole mai mici de 2 hectare nu vor fi afectate de noul impozit, ne aşteptăm la spargerea terenurilor în parcele mai mici, adică exact ceea ce România trebuie să evite. Probabil că românii cu mai mult de 2 hectare de teren sau mai mult de 2 vaci sunt chiaburi care trebuie impozitaţi.

Banii luați de aparatul de stat, se duc în salarii şi în birocrație. Ce fac în tot acest timp aleşii clujenilor, parlamentarii de la USL? Stau ascunşi în păpuşoi, de frică să nu fie impozitat şi lanul de păpuşoi! Fac apel la mândria de ţăran a fiecăruia dintre parlamentarii USL care provin de la ţară, să intervină la guvernul pe care îl susţin în parlament, să renunţe la acest sistem de impozitare a agricultorilor, şi să găsească banii necesari nu prin distrugerea agricultorilor, ci prin reducerea cheltuielilor cu parlamentul! Banii de la agricultori nu sunt daţi nici la spitale, nici la școli, ci sunt băgați în cheltuieli cu salariile”.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.