Alin Tişe: Guvernul daltonist predă teoria culorilor

de clujazi

Senatorul Alin Tişe a lansat un nou atac dur la adresa guverunului Ponta, care a tăiat Clujul de pe lista judeţelor ce primesc finanţare pe diverse proiecte în acest an.Senator Alin Tise, foto- Otilia Muresan (4)

“După ce a reuşit „performanţa” de a aloca în bugetul anului 2013, pentru investiţiile necesare Clujului, magnificile sume de 0 lei pentru Spitalul Regional de Urgenţă Cluj, 0 lei pentru Aeroportul International Cluj, 0 lei pentru continuarea şi finalizarea lucrărilor la Autostrada Transilvania, 0 lei pentru centurile municipiului,

După ce a reuşit „performanţa” de a clasa Clujul pe locul 40/41 la sumele alocate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale – 56,62 lei / locuitor, şi pe locul 25/41 la sumele alocate din TVA pentru drumurile judeţene şi locale (cu o alocare de 17,61 lei / locuitor),

După ce a reuşit „performanţa” de a muta (fura) banii produşi de clujeni la Bucureşti,

După ce a reuşit „performanţa” de a creşte inflaţia la 6% în ultima jumătate a anului trecut,

După ce a reuşit „performanţa” de a creşte pensiile sub nivelul ratei inflaţiei şi sub nivelul stabilit prin lege,

Guvernul USL, vine să ne înveţe cum că negrul este alb şi albul este negru.

Întrebăm pe această cale, Guvernul daltonist, de ce un locuitor din Tulcea, Botoşani sau Teleorman are drepturi mai mari la alocări financiare decât un locuitor din Cluj?  Şi de ce încearcă să ne convingă de contrariul datelor vizibile pentru oricine ştie să citească ?

Întrebăm parlamentarii USL din Cluj unde au fost când s-au respins finanţările pentru clujeni? Cum de trăim în două realităţi diferite? Întrebăm liderii USL de la Cluj cum se face că la Bucureşti, colegii lor nu-i bagă în seamă şi atunci fac eforturi zadarnice de a ne convinge că albul e negru şi negrul  e alb? Aceste realităţi nu pot fi ascunse nici atunci când ai majorităţi de 99% în Parlament.”

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.