Alin Tișe consideră că armata fiscală propusă USL este o inițiativă “țicnită”

de admin

Senatorul clujean Alin Tișe consideră că ideea unei armate fiscale, propusă de USL, este una improprie, mai ales în condițiile în care prognozele de creștere economică reală ale României combat inițiativa.

“Ne vom trezi în curând cu trupele speciale detaşate în Afganistan şi în alte teatre de operaţiuni, cu armamentul din dotare, la sediile companiilor. Sugerăm USL-ului să capaciteze şi să coopteze în această operaţiune senzaţională şi trupele de Jandarmerie, Poliţie, Pompieri. Ne putem imagina cum între două intervenţii la incendii, echipajele de pompieri cu chitanţierul în mână vor controla şi incasa taxe şi impozite. Sau în acceaşi notă putem să ne imaginăm cum trupele speciale tocmai retrase dintr-un teatru de război vor aduna taxele de la covrigări, frizerii, sculării. Este de neconceput ce modalităţi inventează USL doar pentru a-şi acoperi minciunile şi promisiunile electorale”.

Tișe este de părere că Uniunea Socialist-Liberală face paşi importanţi către instaurarea din nou a unui regim totalitar care doreşte să folosească instituţiile de forţă şi represiune ale statului împotriva populaţiei, a micilor întreprinzători care cu greu răzbesc în această perioadă de criză economică.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.