Alexandru Cordoș a comandat pliante mincinoase în care este lăudat de primarii ARD

de admin

Ultima zi de campanie a confirmat faptul că, disperaţi după ce au văzut situaţia din sondaje, reprezentanţii USL Cluj apelează la metode de-a dreptul ilegale de a cumpăra votul oamenilor. După ce au devastat afişele şi au tăiat bannerele candidaților ARD, au trecut la expedierea de pliante folosindu-se de numele unor primari ai Alianţei România Dreaptă. În concret, candidatul USL pe Colegiul 4 Senat, Alexandru Cordoş a comandat şi tipărit pliante care ulterior au fost trimise locuitorilor comunei Mănăstireni. Nimic anormal până aici, numai că textul este unul care ar trebui să determine autorităţile să se autosesizeze.

“Sunt Petru Coldea, primarul ales de dumneavosastră la alegerile locale din vara acestui an… Cred doar în oamenii cu frică de Dumnezeu, iar candidatul USL Alexandru Cordoş, viitorul senator al Colegiului 4, este cel pe al cărui sprijin vom putea conta fără rezerve”, apare scris pe pliant.

Reacţia primarului ARD din Mănăstireni a fost una de indignare, Petru Coldea fiind decis să acţioneze în instanţă autorul falsului. „Este o nesimţire fără margini. Mă aşteptam la multe de la ei, dar chiar să semneze scrisori în locul meu?! Cordoş vorbeşte şi de cele sfinte în pliantul acela, dar acum sunt convins că acest om nu are nici un Dumnezeu. Vrea doar un loc călduţ în Parlament şi este dispus să facă orice ilegalitate pentru a-şi atinge scopul”, a spus primarul din Mănăstireni, Petru Coldea.

“Eu am muncit o viaţă întreagă pentru comunitatea aceasta, iar Cordoş a fost patru ani parlamentar fără să vină o dată pe aici sau să mă întrebe dacă avem nevoie de ajutor în proiectele noastre. Sunt convins că organele în drept se vor autosesiza, în caz contrar mă văd nevoit să apelez la instanţă. Acest individ a semnat în locul meu, demersul său fiind unul penal”, a mai spus primarul Petru Coldea.

De remarcat este faptul că nu există dubii în privinţa celui care a comandat pliantele, în stânga apărând „Comandat de senator Cordoş Alexandru”.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.