Aeroportul Internațional Cluj-Napoca va fi gazda unor cete de colindători de renume

de Otilia Muresan

Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, regie autonomă aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, va găzdui în perioada 15 – 21 decembrie 2012, între orele 11.30 – 12.25, o serie de concerte de colinde dedicate apropierii sărbătorilor de iarnă şi destinate, în special, pasagerilor care tranzitează aerogara clujeană.

Evenimentele artistice, care se vor desfăşura în incinta Terminalul de Pasageri Plecări, parter, zona publică, vor avea în prin plan nume sonore ale muzicii simfonice clujene, precum mezzosoprana Lavinia Bocu, dar şi ansamblurile folclorice „Dor Transilvan”, „Jucăuşii de pe Someş”, alături de corurile Facultăţii de Teologie Romano-Catolică, al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj şi „Ave Musica” al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”, împreună cu grupurile „Ministar” şi „Sf. Andrei”, acompaniate de Orchestra de suflători ai Liceului de Muzică „Sigismund Toduţă”.

Acest gen de eveniment, devenit deja tradiţie în multe din marile gări şi aeroporturi ale lumii, se află la prima sa ediţie pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, reprezentând, totodată, o premieră naţională absolută.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.