Aeroportul Cluj prelungeşte termenul de oferte pentru noi rute aeriene

de admin

Conducerea Aeroportului Internaţional Cluj a anunţat că va prelungi termenul de oferte pentru noi rute aeriene.

“Ca urmare a solicitărilor primite în acest sens din partea companiilor aeriene şi a numeroaselor cereri de clarificare ce se impune a fi soluţionate în vederea finalizării în condiţii optime a acestei proceduri, termenul pentru depunerea ofertelor în cadrul procedurii de selecţie publică pentru acordarea de ajutor financiar de către Consiliul Judeţean Cluj operatorilor aerieni care deschid rute noi cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, se prelungeşte până la data de 10 octombrie 2012, ora 09.00.” a transmis conducerea aeroportului.

Reamintim în acest context faptul că, la sfârşitul lunii august, Consiliul Judeţean Cluj şi Regia Autonomă Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca au anunţat lansarea procedurii de achiziţie prin selecţie publică a ofertelor pentru acordarea de ajutor financiar la deschiderea de noi rute cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca.

Obiectul contractelor ce vor fi încheiate îl constituie realizarea de către companiile aeriene a serviciilor de transport aerian de pasageri pe ruta/rutele pentru care beneficiază de ajutor financiar la înfiinţare din partea achizitorului. Contractele se vor încheia pe o perioadă de 7 ½ ani (90 de luni).

 Rutele pentru care se va acorda ajutorul financiar sunt următoarele:

 Lot nr. 1 – crearea,  promovarea şi dezvoltarea unei legături aeriene între Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca şi Aeroportul Bruxelles Sud Charleroi (Belgia)

 Lot nr. 2 – crearea,  promovarea şi dezvoltarea unei legături aeriene între Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca şi Aeroportul Weeze Nierderhein (Dusseldorf – Germania).

 Procedura aplicată pentru atribuire este procedura de selecţie publică a ofertelor, documentaţia pentru ofertanţi putându-se ridica de la sediul Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, contra sumei de 100 de Euro fără TVA, ofertele putând fi depuse la Registratura Consiliului Judeţean Cluj, Calea Dorobanţilor nr. 106, CP. 400609, Cluj-Napoca, până cel târziu la data de 10 octombrie 2012.

Totodată, o nouă procedură de selecţie publică se va organiza în perioada imediat următoare pentru alte patru noi destinaţii: Alicante (Spania), Torino-Cuneo (Italia), Dublin (Irlanda) şi Berlin Schönefeld (Germania).

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.