Acțiuni ale polițiștilor pentru siguranța publică

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj continuă acţiunile pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică pe raza judeţului .politisti

În 01-04 februarie a.c., poliţiştii au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutier şi de investigaţii criminale au efectuat acţiuni specifice muncii de poliţie.

În urma acţiunilor, au fost constatate 33 infracţiuni (judiciare, economico-financiare şi de altă natură).

Poliţiştii de ordine publică au intervenit şi au aplicat 811 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 95 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/ 1991.

Pentru neregulile depistate în trafic, poliţiştii rutieri au fost nevoiţi să aplice 648 sancţiuni contravenţionale, dintre care 133 pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 82 permise de conducere şi au retras 37 certificate de înmatriculare.

2 Comments:

  1. Alex

    Poate că Poliția și Direcția pt. Protecția Copilului vor face razii, duminica, la orice biserică și mănăstire din România, unde copiii minori sunt puși de cineva să cerșească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.