Acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice în acest week-end

de admin

Sâmbătă, 26 ianuarie 2013, Primăria municipiului Cluj–Napoca, împreună cu operatorii de salubritate organizează prima acţiune din acest an de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE).

Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, cetăţenii din zona deservită de Rosal pot anunţa la numărul de telefon 0264-987 intenţia de a se debarasa de aceste tipuri de deşeuri, în timp ce locuitorii din zona deservita de Brantner Vereş vor apela numărul de telefon 0264-415.149.

De asemenea, în afara acestor campanii organizate periodic pentru colectarea DEEE-urilor, în municipiul Cluj-Napoca au fost amenajate mai multe puncte speciale de colectare a acestui tip de deşeuri.

Locaţii de colectare a DEEE în zona deservită de ROSAL GRUP: str. Bucium – zona garaj RATUC; zona Sala Sporturilor; intersecţia străzilor Gheorghe Dima şi Pasteur; str. Tăietura Turcului; str. Cetăţii – parcare.

Locaţii colectare a DEEE în zona deservită de SC BRANTNER VEREŞ SA: Piaţa 1 Mai; Gheorgheni – la capătul liniei 3; Piaţa IRA.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.