A OMORÂT un bărbat dintr-un PUMN. S-a întâmplat la Oradea

de clujazi

A omorât un bărbat dintr-un pumn. S-a întâmplat la Oradea. Un tânăr de 18 ani din județul Bihor a lovit un bărbat de 47 de ani, cauzându-i o fractură craniană. Victima a decedat ca urmare a rănirilor suferite. Tânărul este acum sub investigație pentru săvârșirea infracțiunii de „loviri sau vătămări cauzatoare de moarte în condițiile stării de provocare”

”Prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor din data de 03.01.2023 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul V.F., în vârstă de 18 ani. Este urmărit pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte în condiţiile stării de provocare.

Din mijloacele de probă administrate în cauză a rezultat următoarea situaţie de fapt: în data de 03.01.2023, în jurul orei 00:15, în timp ce se afla pe DC 168 în comuna Lugaşu de Jos, sat Lugaşu de Sus, inculpatul V.F. i-a aplicat victimei L.A. (în vârstă de 47 de ani) o lovitură cu pumnul în zona feţei în urma căreia victima s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă. S-a lovit puternic în zona occipitală de asfalt. Asta cauzat insuficienţă cardiorespiratorie acută consecinţa fracturii craniene cu hemoragie şi contuzie meningo-cerebrală, leziuni ce au condus la decesul victimei.

Agresarea victimei de către inculpat a avut loc sub stăpânirea unei puternice tulburări determinate de acţiunile provocatoare ale victimei L.A. Acesta a adresat injurii repetate inculpatului şi membrilor familiei acestuia, aducând în acest mod atingere gravă demnităţii persoanei. Inculpatul a fost amenintat de către victimă cu acte de violenţă.

Prin ordonanţa din data de 03.01.2023 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor a fost dispusă măsura controlului judiciar faţă de inculpatul V.F. A fost emisa pe o durată de 60 de zile începând cu data de 03.01.2023”.

A omorât un bărbat dintr-un pumn. S-a întâmplat la Oradea

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.