4.200 de clujeni sunt aşteptaţi la Cluj Arena, în cadrul Bursei Locurilor de Muncă

de admin

Aproximativ 4.200 de clujeni înregistraţi în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj, au fost chemaţi să participe, astăzi, la Bursa Locurilor de Muncă, eveniment găzduit de Cluj Arena.

Încă de la orele dimineţii, peste 1.000 de clujeni se aflau în căutarea unui loc de muncă printre standurile amenajate.

“În total s-au înregistrat 45 de angajatori în cadrul evenimentului de la Cluj Arena, care oferă 580 locuri de muncă. La acestea se adaugă posturile afişate pe infotouch, care sunt în număr de 1700, şi care au fost afişate pe panouri. Aşteptăm cel puţin 4.200 de persoane pe Cluj Arena, care au fost chemate să participe, în baza evidenţelor existente în bazele de data ale AJOFM, pe fluxuri orare. Grupul-ţintă este format din cetăţeni cu vârsta de până la 35 de ani, sau care se situează în jurul acestei vârste. Desigur, încurajăm şi participarea persoanelor care depăşesc această vârstă”, a declarat Daniel Don, directorul AJOFM Cluj, pentru clujazi.ro.

La intrarea în Cluj Arena, cetăţenii au primit câte un formular de prezenţă, pentru ca numărul participanţilor să poată fi stabilit cu precizie, şi pentru a se înregistra adrese de contact, în vederea iniţierii unui dialog între AJOFM şi aceştia.

În partea stângă, imediat după intrare, clujenii au primit asistenţă pentru completarea CV-urilor.

Printre angajatori s-au aflat şi entităţi care facilitau accesul cetăţenilor pe piaţa forţei de muncă prin oferirea unor cursuri de calificare finanţate din fonduri europene.

La standuri s-au aşezat companii din domeniile: IT, asigurări, inginerie, textile, imobiliare, call center, comerţ, bancar, resurse umane, HoReCa, transporturi, electronic.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.