20 noiembrie – data limită pentru depunerea cererilor de ajutoare de încălzire pentru luna în curs

de Otilia Muresan
Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă cetăţenii interesaţi cu privire la faptul că, din 15 octombrie 2012 a început preluarea şi înregistrarea formularelor de cerere petru acordarea de ajutoare pentru încălzire. În fiecare lună aceste formulare pot fi depuse până în data de 20 a fiecărei luni.
 
Ajutorul de încălzire se acordă pentru perioada noiembrie 2012 – martie 2013. Pe durata sezonului rece pot beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinţei, cu gaze naturale, energie termică sau combustibili solizi şi lichizi, persoanele singure, familiile sau persoanele care se gospodăresc împreună, dacă veniturile cumulate ale persoanei, familiei sau persoanelor care se gospodăresc împreună la aceaşi adresa, se situează sub:
  • 1.082 lei pentru persoanele singure beneficiare de încălzire de la RAT;
  • 786 lei/pers. familiile sau persoanele care se gospodăresc împreună beneficiare de încălzire de la RAT ;
  • 615 lei/pers. pentru persoanele singure, familiile sau persoanele care se gospodăresc împreună şi folosesc pentru încălzirea locuinţei gaze naturale, lemne, cărbuni;
De asemenea persoanele care se godspodăresc singure primesc un spor de 10% faţă de reducerile acordate familiilor sau persoanelor care se gospodăresc împreună numai dacă sunt racordate la sistemul centralizat de energie termica de la RAT Cluj – Napoca.
Pentru detalii în ce priveşte dosarul puteţi accesa site-ul Primăriei.

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.