Din ce motiv angajatii unei companii prefera sa primeasca un Card Cadou?

Studiile publicate in ultima perioada au demonstrat faptul ca darurile si bonificatiile menite sa-i stimuleze pe angajati sunt mai eficiente sub forma unui card cadou, fata de banii primiti in mana. Astfel, printre cele mai puternice stimulente din perioada trecuta au fost bonurile si reducerile de calatorie, alaturi de cardurile cadou si voucherele pentru diverse produse. Astfel, 3 din 4 respondenti intervievati au declarat ca le surade mai degraba ideea unui program de stimulare de tip „Card Cadou”, fata de metodele traditionale de a rasplati angajatii.

 

Care sunt situatiile in care companiile pot folosi o solutie de tip „Card Cadou”?

 

Exista multe situatii in care poti oferi un Card Cadou angajatilor tai, dintre care putem enumera urmatoarele:

 

– Recunoasterea performantelor

– Un stimulent pentru a atinge rezultate sau vanzari mai bune

– Cadouri corporate

– Promotii pentru clienti (Premii in cadrul concursurilor)

– Programe de wellness in cadrul companiei

– Prime, bonusuri sau aniversari

– Initierea sau mentinerea bunelor relatii in mediul de afaceri

 

In plus, aceasta solutie se bucura si de sprijinul legislativ, dat fiind ca un Card Cadou nu se inscrie in  baza lunara de calcul a contributiilor de asigurari sociale.

 

De asemenea, 7 din 8 respondenti au declarat ca sunt de parere ca un Card Cadou este mult mai memorabil decat un dar in bani. Cardurile cadou vin la pachet cu un nivel inegalabil de flexibilitate si versatilitate.

 

Iata 10 motive principale pentru care un Card Cadou este superior unui stimulent in bani:

 

Au valoare memorabila – Atunci cand un angajat foloseste cardul cadou primit pentru a-si achizitiona un produs, acest lucru va avea un efect care nu va disparea usor in timp.

 

Au valoare virala – Angajatii vor vorbi intre ei despre ce isi vor achizitiona cu ajutorul unui Card Cadou

 

Sunt mai discrete – Este mult mai usor de mentionat o prima sau un bonus care nu consista in bani.

 

Perceptia unui cadou adevarat – Un Card Cadou nu este vazut ca facand parte dintr-un plan de compensatii sau bonificatii anuale.

 

Beneficii universale – Multe persoane prefera sa aiba la indemana mai multe mijloace pentru a-si achizitiona bunurile sau serviciile dorite.

 

Poti cheltui fara vina – Beneficiarii nu se vor simti vinovati ca au cheltuit multi bani pe un produs care le ofera satisfactie.

 

Pot imbunatati performantele la locul de munca – Studiile au demonstrat ca, de multe ori, banii nu au acelasi efect.

 

Pot fi personalizate – Pentru acest lucru, poti accesa CardCadou.online, de unde alegi suma cardului (100, 150 sau 250, dar si combinatii dintre acestea), introduci apoi adresa destinatarului si un mesaj personalizat, care sa-i arate aprecierea pe care o ai pentru el.

 

Sunt perfecte pentru angajatii cu familii – Deoarece nu este nominal, oricine poate folosi un Card Cadou. Astfel, daca doresti sa ii faci partenerului de viata un cadou, aceasta este solutia perfecta!

 

Sentimente de apreciere pe termen lung pentru companie – Un Card Cadou are acest efect asupra angajatilor din compania sau afacerea ta! Incearca-l si tu!

Lasă un răspuns