Poarta un machiaj in aceste culori si fii in trend toamna aceasta

de clujazi

Este pacat ca vara a trecut, dar cum toamna ne-a intampinat cu o paleta cromatica atat de spectaculoasa, nu avem cum sa ne para rau ca a trebuit sa mai adaugam un strat de haine. Acum este momentul este adaugam in trusa de machiaj rujuri in nuante de vin rosu si farduri de pleoape care sa mai incalzeasca putin vremea de afara. Afla in cele ce urmeaza ce culori sa porti pe chip sezonul acesta si obtine un machiaj care sa transmita nostalgia de toamna.

Farduri de pleoape in nuante de gri

Griul poate parea monoton in machiaj, dar nu si daca stii cum sa il integrezi cu succes. Combina-l cu violet si scoate-l din anonimat. Alege o varianta mata pentru un efect mai delicat sau mergi pe idea de metalic daca vrei sa obtii un machiaj futuristic. In acest caz, poti sa il aplici ca atare, fara alte accente de culoare.

Creion de ochi albastru

Daca iti place sa experimentezi si vrei sa gasesti o alternativa cool a creionului de ochi negru, alege albastru. Aplica-l pe linia apei si contureaza cu ajutorul sau codite lungi si seducatoare. In cazul in care simti ca e prea mult pentru tine, alege negru pentru pleoapele inferioare. Restul machiajului trebuie sa pastreze o linie simpla: renunta la fardurile de pleoape si alege un ruj cat mai soft, spre exemplu un nude.

Pudra mozaic

Explozia de culori specifica pudrei mozaic este tot ceea ce ai nevoie pentru a oferi culoare machiajului de toamna. Un astfel de produs cosmetic asigura un machiaj luminos, fiind perfect atat ziua, cat si seara. Poate fi folosita pe umerii pometilor, punctul cel mai inalt al sprancenelor, puntea nasului si Arcul lui Cupidon. Sezonul rece se remarca intotdeauna printr-o stralucire debordanta, iar anul acesta nu ne abatem de la regula.

Buze bordeaux

Ca-ti plac sau nu filmele cu vampiri, nu are nicio relevanta. Rujurile in nuante sangerii fac deliciul acestui sezon. Daca nuanta ti se pare prea puternica, alege un ruj cremos si lucios, care va avea un impact mai mic in comparatie cu variantele mate. Regula de aur o cunosti deja: restul machiajului trebuie sa fie destul de natural si sa lasi buzele sa fie in centrul atentiei.

Luciu de buze nude cu aspect perlat

Alege o nuanta cu subtonuri calde, precum este luciul de buze Ultrashine True de la Melkior Professional (ref. 12511). Si tine mine: un machiaj nude nu inseamna ca este si plat. Foloseste un creion de ochi Khol maro si aplica din plin fard de obraz. Contureaza-ti sprancenele si finalizeaza cu 2-3 straturi de mascara.

Farduri aurii si ciocolatii

Auriul arata extrem de bine in combinatie cu ciocolatiul. Alege un fard maro sidefat, care sa sustina glam-ul auriului. Aplica-l pe pliul ochiului si in colturile exterioare, dupa care blenduieste foarte bine pentru ca trecerea catre auriu sa arate cat mai profesional. Este un machiaj perfect pentru seara, dar poti sa il porti cu usurinta si ziua.

Ruj rosu

Rosul este atat de seducator si nu are sanse sa se demodeze vreodata… sau cel putin nu in machiaj. Alege rujuri mate daca iti doresti o culoare extrem de pigmentata, insa si rujurile lucioase sunt o alegere inspirata. Depinde doar de tine si de rezultatul pe care iti doresti sa-l obtii. Pentru extra volum al buzelor, aplica iluminator de-a lungul buzei de sus si pe Arcul lui Cupidon.

Machiaj – Melkior

Machiaj Melkior

Produse machiaj colectia Mutant Melkior

 

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.