Circa 30 de persoane la protestul anticorupție de la Cluj

de Cristina

Clujenii continuă să protesteze împotriva corupției din Guvern, din Parlament și din Curtea Constituțională a României. În această duminică s-au adunat circa 30 de persoane care au scandat împotriva PSD-ului și împotriva lui Liviu Dragnea, împotriva lui Valer Dorneanu și împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu.

Participanții au scandat: “Dragnea, nu uita, România nu-i a ta”, “DNA urmează să vă ia”, “Nu vrem să fim o nație de sclavi”, “Demisia”, “Justiție, nu corupție”, “București nu uita, Clujul e de partea ta”, “Rușine să vă fie”, “La închisoare, nu la guvernare”, “PSD ciuma roșie”.

Aceștia au pornit în marș pe Bulevardul Eroilor, de la Monumentul Memorandiștilor, și s-au oprit în fața Prefecturii Cluj.

“S-au adunat foarte multe. M-a enervat foarte tare că ANAF a făcut control la RISE Project, am citit că directorul adjunct de la ANAF e din PSD. Se încearcă anularea puterii DNA, aproape că scot fostul OUG 13 pe față, într-o perioadă în care lumea stă liniștită, în concediu. Eu sunt panicată de inerția noastră. Mă bucur că sunt persoane care vin aici. Am văzut structura mafiotă, despre toate afacerile lui Dragnea și mi se pare că toată lumea joacă la cheremul lui. Îmi doresc ca lumea să să trezească, să protestăm pentru orice nu ne convine. Să ne trezim în general ca nație”, a declarat una dintre participante.

Printre manifestanți s-au aflat și unii care au solicitat demisia ministrului de Interne, Carmen Dan.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.