VIDEO. Ca-n vestul sălbatic la Huedin! Scandal uriaș într-o benzinărie

de clujazi

La data de 2 octombrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 31 de ani, din municipiul Fetești, județul Ialomița, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ieri, 3 octombrie a.c., bărbatul a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

În fapt, la aceeași dată, polițiștii au fost sesizați despre o stare conflictuală spontană într-o stație de carburanți din orașul Huedin, unde un bărbat ar fi împuns cu un obiect ascuțit pneurile unui autocamion.
La scurt timp de la sesizare, polițiștii l-au identificat pe bărbat în trafic, la volanul unui autoturism.

Acesta și-a continuat deplasarea, nerespectând indicațiile polițiștilor. Echipajul rutier l-a urmărit aproximativ 2 km, iar la ieșirea din oraș bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul părăsind partea carosabilă.

A fost imobilizat de polițiști și condus la sediul unității de poliție în vederea continuării cercetărilor, stabilindu-se ulterior că acesta avea dreptul de a conduce vehicule suspendat, în contextul săvârșirii unei alte infracțiuni la regimul rutier.
A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
De asemenea, a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea determinării existenței în organism de substanțe psihoactive.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, care a dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.