Târg de lucrări hand-made, create de beneficiarii DGASPC Cluj

de clujazi

Luni, 11 decembrie 2023, în incinta mall-ului clujean Iulius Mall, zona Auchan, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj, instituție din subordinea Consiliului Județean Cluj, organizează un Târg de lucrări hand-made, pentru a marca perioada Sfintelor Sărbători de Crăciun.

Expoziția conține obiecte create de beneficiarii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj din unitățile rezidențiale, respectiv:

  • icoane,
  • tablouri,
  • obiecte decorative,
  • obiecte de pirogravură, dar și
  • ornamente de Crăciun.

Alături de beneficiarii DGASPC, la târg vor fi prezenți și beneficiarii furnizorilor de servicii sociale private cu care Direcția de Asistență are colaborare, precum fundația Bethesda & Floricica Beclean, fundația Estuar și fundația FEBE.  

Târgul de lucrări hand-made va fi un bun prilej pentru beneficiarii din unitățile rezidențiale de a se simți apreciați și integrați de către comunitatea clujeană. 

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Îndemn pe această cale toți clujenii să treacă pragul acestui târg cu o semnificație aparte. Vor avea, astfel, șansa de a cumpăra un cadou de suflet, cu adevărat special, pentru cei dragi și de a fi, în același timp, solidari cu semenii noștri cu care soarta a fost mai puțin generoasă”.

Vă încurajăm, astfel, să susținem aceste persoane aflate în nevoie și să le apreciem, așa cum se cuvine, efortul și talentul!

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.