Și-a înșelat soția ”pe un pariu”. Cu inima distrusă, femeia s-a răzbunat ingenios. A angajat o echipă de artiști și…?

de clujazi

O femeie frumoasă și plină de viață din orașul Eastbourne a fost aruncată într-o lume a durerii și a disperării după ce a aflat că partenerul ei de viață o trădase cu cea mai bună prietenă a sa. Femeia a suferit o lovitură atât de puternică încât i-a frânt inima și i-a zdrobit sufletul în bucăți.

Se pare că motivul șocant pentru care partenerul femeii a decis să o înșele cu cea mai bună prietenă a sa este legat de un pariu absurd. Potrivit unor surse anonime, partenerul ei a făcut o glumă proastă cu prietenii lui, spunând că poate să cucerească orice femeie, indiferent de cine este ea sau de situația ei sentimentală. Așa a început totul – o provocare nebună, un pariu pe care partenerul ei l-a pus în aplicare.

Cunoscuții femeii povestesc că partenerul ei a avut o aventură cu prietena ei timp de mai multe luni, întâlnindu-se în secret atât în casa femeii, cât și în apartamentul prietenei sale. În plus, s-a descoperit că cei doi au fost prinși în ipostaze intime de mai multe ori, inclusiv într-o excursie romantică în afara orașului și în timpul unor petreceri private cu mai multe cupluri.

Femeia trădată a angajat o echipă de artiști locali care au desenat pe mașina soțului scene intime cu el și cu noua lui parteneră.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.