Presa din Ungaria: ”Ultrașii din Craiova, cei mai SINIȘTRI din România”

de clujazi

Presa din Ungaria: ”Ultrașii din Craiova, cei mai SINIȘTRI din România”. După ce meciul dintre Sepsi OSK și FCU Craiova a fost întrerupt din cauza scandărilor xenofobe, presa din Ungaria a reacționat vehement.

Jurnaliștii de la Nemzetisport.hu au scris despre evenimentele de la Sfântu Gheorghe și notează că ”ultrașii” olteni sunt printre ”cei mai siniștri din România”

Ultrașii echipei din Craiova sunt de ani de zile printre cei mai siniștri din România, amenințăndu-și constant proprii jucători și manageri. Iar duminică după-amiaza la Sfântu Gheorghe nu au fost interesați nicio clipă de ceea ce s-a întamplat pe teren și au strigat aproape exclusiv rime antimaghiare, în ciuda repetatelor avertismente ale crainicului stadionului. Chivulete a întrerupt meciul pentru prima dată în minutul 25 și a ordonat echipelor să intre în vestiar un minut mai târziu. După zece minute, jocul s-a reluat, dar din moment ce galeria oaspeților nu a încetat să-i insulte pe unguri, după doar 20 de secunde, arbitrul a oprit definitiv meciul – luând o decizie unică în istoria fotbalului românesc. Un meci de prima ligă a mai fost întrerupt din cauza unui scandal în tribune (Rapid-Steaua în 2008, din cauza lovirii arbitrului cu obiecte din tribună), dar e prima dată când se oprește un joc din cauza scandărilor odioase.”, su scris jurnaliștii sursei citate.

foto/arhiva

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.