FUEGO a inaugurat o școală în Cluj. FOTO

de clujazi

Ieri am trăit o experiență unică! Am inaugurat o școală, în zona mea natală, la Copăceni, lângă Turda! Am făcut asta în calitate de ambasador BookLand Romania, organizația care renovează și construiește scoli în mediul rural, dând șansa la educație! Am fost onorat să mă aflu pe meleaguri natale, în locurile în care am copilărit, m-am format și am dat glas viselor mele, lângă orașul în care m-am născut și unde am devenit “Cetățean de onoare”, din anul 2019!, a spus artistul.


“Când mi s-a propus să merg la Copăceni, n-am stat prea mult pe gânduri! Aici veneam în copilărie și transformam fiecare clipă în prilej de bucurie, aici am făcut practica agricolă, de aici am avut și am prieteni și colegi și aici, din câte știu, există o comunitate unită, armonioasa, în plină dezvoltare, care avea nevoie de un lăcaș de învățământ la un nivel superior de execuție!
Școala este, după părerea mea, cheia viitorului. În oricare stat și în orice perioadă, indiferent că acum 50 de ani nu exista tehnologie și azi există informație pe orice șanț. Iar la școală nu înveți doar niște lucruri de ținut minte , ci și cum să fii independent, cum să-ți drămuiești timpul, ambițiile și sentimentele. Înveți cum să fii într-o permanentă competiție cu tine și cu cei din jurul tău și poate cel mai important, îți conturezi un caracter! Felicitări tuturor!”, a mai declarat acesta.

You may also like

1 comentariu

Dan Lepadatu 20 august 2023 - 09:12

Nu prezintă interes

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.