Cel mai scump telefon din lume! Costă 15 MILIOANE de dolari

de clujazi

Cel mai scump telefon de pe piață în momentul actual este iPhone 5 Black Diamond. Acesta care are un preț de aproximativ 15 milioane de dolari.

Acest telefon de lux a fost creat de milionarul chinez, Chou Tai Fook, împreună cu casa de modă, Stefano Ricci.

Telefonul este făcut din aur de 18 carate și are un diamant negru de 26 de carate încorporat în designul său. Alte caracteristici de top includ un ecran de cristal lichid de 4,5 inci. De asemenea un procesor de 1,2 GHz și o cameră de 8 megapixeli.

Deși acest telefon este în mod clar destinat pentru cei cu mai mulți bani decât majoritatea, el oferă, fără îndoială, un nivel ridicat de performanță și lux.

Despre iPhone

iPhone este un brand de telefoane inteligente dezvoltat de către Apple Inc. Primele modele au fost lansate în 2007, de atunci, au devenit unul dintre cele mai populare branduri. iPhone-urile sunt cunoscute pentru designul lor atractiv. Au ecranul sensibil la atingere, interfața utilizatorului intuitivă și numeroasele aplicații disponibile prin intermediul magazinului App Store.

De asemenea, iPhone-urile sunt considerate unele dintre cele mai puternice telefoane disponibile pe piață. Au procesoare puternice și o gamă largă de caracteristici. Au inclusiv camere foto de înaltă calitate, asistență vocală inteligentă și suport pentru tehnologia de plăți mobile. În timp ce prețurile pentru iPhone-uri pot varia în funcție de model, acestea sunt în general considerate a fi printre cele mai scumpe telefoane disponibile pe piață.

Vezi și: Avantajele si dezavantajele masinilor electrice

Cel mai scump telefon din lume! Costă 15 MILIOANE de dolari

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.