Hackerii au spart site-ul primăriei Cluj-Napoca. Probleme cu parcările

de clujazi

Hackerii au spart site-ul primăriei Cluj-Napoca. Probleme cu parcările. Primarul Emil Boc a declarat în urmă cu puțin timp, că asupra site-ului primăriei au avut loc atacuri cibernetice. Asta în prima zi a anului în care s-au putut depune cererile pentru locuri de parcare. Problemele au fost rapid remediate!

„Pot să apară încetineli în prelucrare pentru că e asaltat. În plus se mai adaugă și atacuri cibernetice, care au avut loc inclusiv în prima zi de lucru a anului. Dar cererile se prelucrează”, a declarat primarul Emil Boc la postul de radio Napoca Live.

Recent, viceprimarul Dan Tarcea scria pe Facebook: ”Cererile pentru parcări pot fi depuse începând cu 3 ianuarie. Recomand cetățenilor să utilizeze variantele online puse la dispoziție pentru a evita timpul de asteptare la ghiseu.
Cererile pentru alocarea unor noi abonamente de parcare pot fi depuse începând cu data de 3 ianuarie 2023, ora 08.00, online, pe site-ul Primăriei, primariaclujnapoca.ro, la secțiunea Parcări – primariaclujnapoca.ro/parcari/ sau fizic la ghișeele instituției. Abonamentele de parcare pentru riverani (cartiere) pot fi plătite online începând cu data de 3 ianuarie 2023, iar fizic la ghiseu, incepand cu data de 5 ianuarie 2023. Prelungirea și plata abonamentelor de parcare din zona centrală se poate face online chiar de astăzi, 29 decembrie”.

Vezi și: Floreștenii pot duce brazii de Crăciun la Ecocentrul Florești

You may also like

1 comentariu

Ram Radu 5 ianuarie 2023 - 10:40

SCRISOARE CIVICA LUNARA DESCHISA / DEC22

Distinsi consilieri locali si judeteni, parlamentari, jurnalisti non-obedienti si guvernanti, staff nemultumit din Primarie si unitatile subordinate, cetateni si civici clujeni:
indrazniti fara sa va mai tot sfiiti si intrebati Primarul daca a citit ultimul RAPORT CIVIC lunar:

LISTA RUSINII Clujului
(proiect la initiativa primarului implementat din 15 DEC 2020, finantat de Societatea Civica clujeana)

ce i-au scris clujenii in DEC22 pe #faceBOK – cele peste 120 grupuri civice (cu peste 300.000 membri) + specialistii consacrati + jurnalistii non-obedienti pentru a-l informa corect, ajuta sa se apuce de lucrurile concrete-si-cerute de cetateni, renuntand la mitomanie si managementul NE-performant / pagubos practicat de mai bine de 18 ani:

OSĂ: “vom face si vom drege la anu si la multi ani”…

Fiecare cuvant din aceasta LISTA RUSINII Clujului ( 58 pagini ) apartine clujenilor ce insista sa-l ajute, educe si aduca la normal pe parvenitul si vicleanul “vizionar”… sau sa demisioneze daca nu e in stare sa administreze performant, eficient, rentabil, simplu-si-ager, asa cum sunt-si-gandesc clujenii-din-Cluj…

Sunteti invitati sa continuati sa comentati-si-completati LISTA RUSINII Clujului permanent, pentru editia de luna urmatoare.

NU UITATI ca acesta este cel mai de succes proiect initiat de Primarul Emil Boc si aflat in grafic.
Un adevarat exercitiu de democratie inutila si desueta implementata de peste 18 ani la Cluj-Napoca. Click pe:

https://drive.google.com/file/d/1-cDURdpSjoxuww-d2n6Pa4sYy6l7zD_g/view

De asemenea, sa o distribuiti pe alte grupuri ale Clujului, ca toata lumea interesata sa stie-si-contribuie.

La CLUJ nimeni nu mai are voie sa fie PROST !!!

Se recomanda celor interesati, sa citeasca acest document pe laptop/tableta, deoarece este in PDF si contine multe linkuri interesante, fiind mai putin confortabila lecturarea pe smartphone.

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.