Zeci de șoferi au rămas fără permis pe A3 Turda-Borș

de clujazi

În perioada 8-10 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Poliție Autostradă A3 Turda-Borș au organizat activități cu scopul de a reduce numărul de evenimente rutiere și de a crește astfel siguranța participanților la trafic.

În acest sens, polițiștii au acționat pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă limitele legale de viteză și a celor aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Astfel, polițiștii au constatat și aplicat 133 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 86.000 de lei, dintre care cele mai multe pentru încălcarea regimului legal de viteză, respectiv 50 de sancțiuni. Pentru cele constatate s-a dispus reținerea a 24 de permise de conducere, 15 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 4 pentru consumul de băuturi alcoolice la volan, 1 pentru conducere agresivă, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, polițiștii au constatat 3 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, respectiv două pentru conducerea sub influența substanțelor interzise și o infracțiune de conducere a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Exemple din cadrul acțiunii: La data de 10 martie a.c., în jurul orei 15.40, un conducător auto a fost depistat rulând cu viteza de 222km/h pe un sector de drum limitat la 130 km/h. La aceeași dată, în jurul orei 17.00 un conducător auto a fost înregistrat de polițiști cu aparatul radar rulând cu viteza de 204 km/h.

La câteva minute, în jurul orei 17.10, un alt conducător auto a fost depistat pe același tronson de drum circulând cu viteza de 201 km/h. În toate situațiile constatate față de conducătorii auto au fost dispuse măsurile legale.

You may also like

3 comentarii

Dan Lepadatu 11 martie 2024 - 16:52

Felicitări poliția rutieră amenzi nu se dau degeaba

Răspunde
Sandu Bria 11 martie 2024 - 16:33

Era alaiu’ lu Sosoancă-fololoancă?

Răspunde
Ieremia Gabriel 15 martie 2024 - 09:42

Sandu Bria mai sigur laiu psd-lui.

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.