Zeci de amenzi la o acțiune rutieră în zona Turzii

de clujazi

La data de 14 iulie a.c., în intervalul orar 10.00-13.00, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda împreună cu polițiști din cadrul Biroului Rutier Turda și cu sprijinul jandarmilor din cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Turda, au organizat o acțiune preventiv-reactivă în mediul rural.

S-a acționat pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere cauzate de nerespectarea regulilor de circulație, atât de către conducătorii auto, cât și de către ceilalți participanți la trafic, precum și pentru combaterea faptelor antisociale.

În cadrul activităților au fost legitimate 108 persoane, verificate aproximativ 80 de autovehicule și aplicate 51 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 24.000 de lei.

Totodată, polițiștii au efectuat testări alcoolscopice în trafic și au dispus reținerea a două permise de conducere pentru depășire neregulamentară, precum și reținerea a 3 certificate de înmatriculare.

În cazul a 15 persoane au fost dispuse măsuri de amprentare și fotografiere.

You may also like

2 comentarii

Dan Lepadatu 16 iulie 2023 - 12:02

Degeaba nu se dau amenzi felicitări

Răspunde
Sandu Bria 16 iulie 2023 - 09:37

De când s-o inventat radaru’ astia nu s-or învătat să lucre cu radare fixe. Stau acolo ca bolovanii la ciupeală si ard gazu’ până ies la pensie la 41 de ani

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.