”Zbura“ pe A3. Polițiștii l-au lăsat fără carnet aproape un an de zile

de clujazi

La data de 11 decembrie a.c., în jurul orei 12.30, un conducător auto de 19 ani, din județul Satu-Mare, care se deplasa pe Autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii-Nădășelu a fost depistat de polițiști și înregistrat cu aparatul radar, circulând cu viteza de 238 km/h.

Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu a respectat indicațiile, continuându-și deplasarea.

Echipajul de poliție a pornit în urmărirea autoturismului, fără a se reuși oprirea acestuia. Pe timpul urmăririi, conducătorul autoturismului a circulat pe banda de urgență pentru a devansa alte autovehicule aflate pe sensul său de mers.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Satu Mare, conducătorul autoturismului a fost identificat, iar ulterior invitat la sediul biroului, unde s-a prezentat în cursul după-amiezii.

Astfel, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă totală de 4.785 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 240 de zile.

Testarea acestuia cu aparatele drugtest și etilotest au indicat rezultate negative.

You may also like

1 comentariu

Geta Munteanu 14 decembrie 2023 - 18:46

Puțin un an merită permisul suspendat pentru 10 anii bravo felicitări politiea Romania pentru serviciul pe care îl faceți domnul să vă de-a multă sănătate și forța de muncă șoferii care nu respectă regulile de circulație nu le dați amenzi luatile permisul de conducere pe 10 anii

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.