VIDEO. Lacrimi în APUSENI unde în urmă cu 9 ani s-a PRĂBUȘIT un avion. Aura Ion a fost comemorată

de clujazi

Rudele și voluntarii Asociației Aura Ion, studenta decedată în accidentul aviatic din 20 ianuarie 2014 din Munții Apuseni, s-au adunat duminică la locul tragediei, pe Vârful Petreasa, la peste 1400 de metri altitudine.

Aceștia au urcat pe jos prin zăpadă și pădure până în Dâmbul Bumbului, locul unde a căzut avionul acum 9 ani și au aprins o lumânare și au depus o floare albă lângă un brad în care se presupune că tânăra a stat în ultimele ore de viață.

De asemenea, au aprins mai multe lumânări și au pus buchete de flori și în foișorul de lemn, un “altar” construit de localnici în 2014 la locul în care s-a prăbușit avionul.

Două persoane au decedat atunci după ce un avion de tip BN 2 în care se aflau s-a prăbușit într-o zonă împădurită din Apuseni pe 20 ianuarie 2014. Potrivit specialiștilor din Departamentul de Medicină Legală din Alba, Aura Ion în vârstă de 23 de ani a decedat ca urmare a expunerii la temperaturi scăzute și tulburărilor de dinamică respiratorie, ca urmare a unui traumatism cervico-toracic. Cauza decesului pilotului Adrian Iovan a fost şocul traumatic și şocul hipotermic, ca urmare a unui politraumatism și expunerii la temperaturi scăzute. Salvatorii au ajuns la locul accidentului după cinci ore.

Dosarul încă nu a fost finalizat!

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.