VIDEO. Emil Boc ATACAT în propriul birou. Doi constănțeni au intrat peste el!

de clujazi

La Primăria din Cluj, Emil Boc ne îmbrâncește pentru a scăpa de întrebari incomode. Emil Boc încearcă să ne deposedeze de un telefon și ne confiscă o lavaliera! în urma sesizarilor noastre Clujul a scăpat de mirosul insuportabil dar a ramas cu mafia imobiliară pe care Kövesi o tolerează? spune în postarea de pe facebook o constănțeancă.

Doi rezidenți ai orașului Constanța, Maria și Marian Saioc, cunoscuți pentru activitatea lor de documentare în diverse primării din țară, mai ales în regiunea de sud, au pătruns în biroul lui Emil Boc, primarul orașului Cluj-Napoca. Cei doi au explicat că au fost contactați de locuitorii din Cluj și au avut o întrevedere cu primarul în biroul său. În cadrul discuției, ei l-au criticat pe primar pentru neconstruirea unei centuri rutiere și pentru absența unui aquapark în oraș. Marian Saioc a adus acuzații că primarul a manipulat opinia publică pentru a obține voturi sub pretextul construirii acelui aquapark.

Inițial, Emil Boc a ezitat să-i primească în biroul său, iar Marian Saioc a exprimat public frustrarea sa prin exclamații precum “Uitați-vă, Boc încearcă să scape!” Însă, ulterior, primarul i-a primit în biroul său și a adresat un mesaj direct către camerele de filmat.

You may also like

4 comentarii

Sandu Bria 7 septembrie 2023 - 07:21

Trebuia să-i de puie la piticotu’ frecător care stă ascuns în gaură de sarpe si umblă cu bodigari după el

Răspunde
Hadrian Aurelian 6 septembrie 2023 - 14:28

Stimati Consilieri Locali si Judeteni ai Clujului,
Distinsi politruci si poitrucizati,
Dragi cetateni si civici din Cluj si Diaspora,

Dl. Boc a inventat, initiat si promovat public in Decembrie 2020: LISTA RUSINII Clujului, proiect ce este foarte puternic sustinut de societatea civica, care s-a implicat, a finantat si a implementat cu profesionalism acest proiect, ce NU este criticat de nimeni ci dorit si chiar aprovizionat cu mii de date, informatii de clujeni, pana in 2024.
Atunci se va pune punct EPOCII BoKemone/ “LaBelleBoK” de 20 de ani si vom intra intr-o noua configuratie.

In numele civicilor, va rugam sa-l intrebati pe Dl. Primar Emil Boc daca a citit nemultumirile si propunerile trimise de clujeni in ultimul raport lunar, deoarece avem sesizari ca nici dansul si nici Dl. Tarcea nu tin cont de singurul lor proiect realizat in termenele fixate.
Restul proiectelor sunt grav intarziate si creaza nemultumiri crescande si mult stress clujenilor, precum si prabusirea PNLcj de la 25% dintre TOTI clujenii in 2020 la sub 12% acum.
Oare, acesti “alesi” l-au abandonat fara sa informeze societatea civica, desi are finantare pana in 2024 cand va fi GATA si bun de RECEPTIE FINALA/votul clujenilor ?

Acuma sincer, pe clujeni nu-i intereseaza plimbarile la BRUX pe persoana fizica in care isi exprima propriile opinii personale, fara mandat de la Consiliul Local sau Guvern sau vreo organizatie clujeana. Asa ca il invitam pe Primarul Emil Boc sa raspunda la problemele pentru care a fost ales si platit de la Bugetul Local cu cca. 15.000 lei/luna (pana in 2024, cand e recomandabil sa plece cat mai repede la BRUX), prezentate in:

LISTA RUSINII Clujului / august23

(proiect la initiativa primarului si de suflet al D-lui Emil Boc, finantat/implementat de societatea civica clujeana si presa non-obedienta)

Grupului civic AdHoc clujean de urmarire, monitorizare, sinteza a activitatii Primarului, Consilierilor locali, Staff-ului Primariei si Unitatilor subordinate, prezinta RAPORTUL pe luna AUGUST 2023:

< Cetatenii contribuabili si civici au intocmit un TOP al marilor PROBLEME a caror rezolvare treneaza, se amana, OSĂ … respectiv: De la UNTOLD-cu-DROGURI la UNTOLD-pentru-DROGURI, escrocheria GUNOAIELOR; TRAFICUL infernal/poluant; URBANISMUL haotic; CENTURA nerealizata; ALTERNATIVELE respinse la METROUL ILUZORIU; CLUJUL VERDE defrisat-betonat; MANAGEMENTUL NE-performant/pagubos/corupt, BIROCRATIA politrucizata/electorala; CULTURA de cumetrie, coruptia, drogurile-la-UNTOLD; CALITATEA VIETII clujenilor amenintata zilnic; UMOR BoKemonic si tampenile zilnice ale administratiei clujene, etc. Revoltele tot mai dese si miile de nemultumiri ale clujenilor au ajuns prin retelele sociale la: Presedintie, Guvern, Ministerele Mediului, Dezvoltarii, Transporturilor, Culturii, Finantelor si Investitiilor/Fonduri UE, Curtea de Conturi, DNA, Asociatia Municipiilor, Presa si TV/radio centrale, Ambasadele UE si SUA, Consiliul Regiunilor UE, Parchetul European, Banca Mondiala, organismele internationale, diaspora, analistii, jurnalistii, moderatorii si leaderii de opinie cunoscuti din tara si diaspora, alte locuri pe unde umbla de capul lui mitomanul cu gargarageli interminabile si se da rotund cu minciuni si pacaleli sau face de minune Orasul Comoara bi-milenar… La Cluj NIMENI nu trebuie sa ramana in urma si NU MAI ARE VOIE SA FIE PROST !!! Detalii in raportul civic de 94 pagini (PDF) cu multe linkuri, poze-video, texte scrise de miile de cetateni nemultumiti si tot mai putin indiferenti la minciunile, mitomaniile, propaganda, manipularea BoKemona, zilnica. Dati click pe: https://drive.google.com/file/d/1gpfec92UIoDT6mIgPgTSrcoR4N7PcKpa/view Se recomanda celor interesati, sa citeasca acest document pe laptop/tableta, deoarece este in PDF si contine multe linkuri interesante, fiind mai putin confortabila lecturarea pe smartphone. Istoricii, cercetatorii si studentii pentru lucrari, licente, dizertatii, teze de doctorat au o sursa bibliografica deschisa, actualizata si usor de accesat pentru a completa si scrie ceea ce ne intereseaza si cerem cu totii: ISTORIA ACTUALA/RECENTA >

Documentul este realizat ca un colaj sincretic folosind AI/GPT
Click pe Kovesi-smile
https://tenor.com/view/kovesi-smile-pretty-happy-cut-it-gif-17010913

Răspunde
Seby Marincas 2 septembrie 2023 - 16:20

Mă da mult ccctt mai mîncați ,nu vă esye rușine ??

Răspunde
Faran Radu Alexandru 1 septembrie 2023 - 10:32

🤣🤣🤣🤣

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.