Un camion plin cu stupi a luat foc. Zeci de familii de albine au ars

de clujazi

Intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un autocamion încărcat cu stupi la ieșire din localitatea Vlaha

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești și a Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această după-amiază pentru stingerea flăcărilor care au cuprins un autocamion încărcat cu peste 50 de stupi de albine, la ieșire din localitatea Vlaha, comuna Săvădisla.

La fața locului au acționat două autospeciale pentru stingerea incendiilor și, preventiv, un echipaj SMURD.În momentul sosirii echipajelor operative, remorca autocamionului era cuprinsă în totalitate de flăcări, iar cea mai mare a albinelor roiau în jurul autocamionului.Intervenția a fost îngreunată de intensitatea flăcărilor și de albinele nestăpânite care zburau în jurul camionului.

Din păcate, cea mai mare parte a stupilor a fost distrusă de flăcări și căldura intensă degajată. Pompierii au acționat aproximativ două ore asupra focului, fiind evitată propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit.

În urma cercetărilor preliminare a rezultat că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autocamionului.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.