Turda. Și-a MĂCELĂRIT soția apoi s-a SPÂNZURAT! Detalii ȘOCANTE

de clujazi

Scene de groază într-un apartament din municipiul Turda. Două cadavre au fost descoperite.

E vorba de o femeie care prezenta plăgi prin înjunghiere, și un bărbat, spânzurat.

Anchetatorii sunt de părere că soțul și-a înjunghiat soția, apoi s-a sinucis.

UPDATE

După primele cercetări se pare că nu ar fi vorba despre soț și soție. Tânăra de 29 de ani era mama a două fetițe și făcea curățenie în apartamentul bărbatului de 67 de ani.

IPJ CLUJ

La data de 24 august a.c, în jurul orei 17.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați de către pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj – Detașamentul Turda, despre faptul că au fost solicitați pentru a interveni într-un imobil de pe strada Rapsodiei, din Turda.

Acolo au găsit cadavrele a două persoane, cel al unui bărbat, de 67 de ani, care se afla spânzurat în baie și cel al unei femei de 29 de ani, acoperit cu un material textil, cu urme de sânge, pe podeaua unei camere din imobil.

La momentul sosirii pompierilor ușa de acces în apartament era asigurată.

Au fost demarate investigații la fața locului, urmând a fi stabilite împrejurările în care a survenit decesul celor doua persoane.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj continuă cercetările sub aspectul infracțiunilor de omor și ucidere din culpă.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.