Trei tineri, protagoniști ai unei tragedii: un drum spre moarte filmat în direct

de clujazi

Trei prieteni de nedespărțit și-au documentat, fără să știe, drumul fatal. În vârstă de 19 ani, un tânăr și-a pierdut viața, iar alți doi se zbat între viață și moarte. Toți au fost proiectați dintr-o mașină furată de la părinți.

Aceștia s-au filmat în timp ce se distrau într-o plimbare ilegală, fără să își imagineze că se îndreaptă spre o tragedie. Vehiculul, condus de un băiat fără permis, s-a răsturnat pe un câmp și s-a rostogolit de mai multe ori. Unul dintre tineri a murit pe loc, în timp ce ceilalți doi au suferit răni grave. Niciunul dintre ei nu deținea carnet de șofer. Cu doar câteva secunde înainte de accident, tinerii transmiteau live pe social media, arătând cât de fericiți erau.

Cei trei tineri plecaseră la plimbare cu mașina pe care un băiat de 17 ani o luase de la părinții săi fără știrea acestora. Conform polițiștilor, la volan se afla Tiberiu, în vârstă de 19 ani, care terminase școala de șoferi, dar nu mai așteptase să susțină examenul pentru obținerea permisului. Într-o clipă de neatenție, el a pierdut controlul volanului pe o șosea din Teleorman, iar mașina a ieșit de pe drum, răsturnându-se de mai multe ori pe câmp.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.