TRAGIC! Un bebeluș din Dej a MURIT după ce a înghițit bile magnetice!

de clujazi

Tragedia unei familii din Dej a fost dezvăluită recent, după ce un copil de doi ani a decedat din cauza unor bile magnetice pe care le-a înghițit. Părinții micuțului au observat că acesta se simțea rău și l-au dus la doctor, dar medicii nu au reușit să determine problema. În urma a patru luni de chinuri și multiple vizite medicale, băiețelul a pierit. Familia din Dej este stabilită de mai mulți ani în Germania.

Autopsia a dezvăluit că copilul înghițise mai multe bile magnetice, cauză care nu a fost identificată în timpul vieții sale. Din păcate, vârsta mică a copilului nu a permis efectuarea unui computer tomograf, care ar fi putut depista obiectele străine din stomacul său.

„Recent, am primit o donație de la o persoană minunată, doamna Maria, pentru campania noastră “Bucuria Primăverii”. Doamna Maria este o mamă cu o inimă de aur, dar ea a trecut prin clipe grele. Recent și-a pierdut copilul din cauza unor mărunțișuri – niște magneți mici și colorați, care, din păcate, au fost ingerați de micuțul ei. Timp de 4 luni, nimeni nu știa ce are copilul și acesta suferea în tăcere. Din păcate, copilul fiind sub 2 ani, medicii nu i-au făcut un CT, astfel că nici medicii nu și-au dat seama de problema băiețelului. Magneții din poză au fost păstrați de familie, după autopsie, tocmai pentru a arăta și altora riscul la care ne expunem dacă avem copii mici și obiecte mici si viu colorate in preajma lor.

Vrem să subliniem cât de important este să fim atenți la aceste pericole aparent banale din jurul nostru. Magneții sau alte obiecte mici pot fi extrem de periculoase pentru copii și pot duce la situații tragice. Este vital să recunoaștem simptomele și să acționăm rapid în astfel de situații. Dacă copilul are dureri abdominale, vărsături repetate, sau alte simptome neobișnuite, mergeți imediat la medic și menționați că există riscul ingerării unor obiecte”, se arată în mesajul asociaţiei.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.