TRAGEDIE! O familie din Florești implicată în accident în Grecia. Părinții au MURIT pe loc

de clujazi

Accident tragic în Grecia. O familie din Florești a fost implicată intr-un accident rutier grav. Ei se întorceau din concediu spre România. Cei doi părinți si-au pierdut viața pe loc. Copiii de 7 și 10 ani, sunt în stare gravă în spitalul din Salonic.

User

Românii din Grecia au distribuit numărul mașinii într-un efort de a ajuta copiii. O familie se îndrepta către România, înapoi la Cluj, dar au fost implicați într-un accident tragic. Potrivit presei elene, doi adulți și-au pierdut viața pe loc în timp ce cei doi copii, în vârstă de 7 și 11 ani, au suferit răni grave.

Accidentul a avut loc când mașina lor din Cluj a intrat în coliziune cu un TIR pe autostrada Salonic-Serres, la kilometrul 18, care leagă Grecia de Bulgaria.

Copiii sunt acum internați la spitalul General Papageorgiou din Salonic. Băiatul mai mare, în vârstă de 10 ani, a suferit răni grave și a fost tratat la clinica de chirurgie a spitalului. Fratele său mai mic, de 7 ani, are răni mai ușoare și se află în afara oricărui pericol iminent.

You may also like

1 comentariu

dan 17 august 2023 - 09:17

“Copiii de 7 și 10 ani, sunt în stare gravă în spitalul din Salonic.

in timp ce cei doi copii, în vârstă de 7 și 11 ani, au suferit răni grave.

Fratele său mai mic, de 7 ani, are răni mai ușoare și se află în afara oricărui pericol iminent.”

Jurnalisti de cacat.

Răspunde

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.