Tragedie la FRATA. Un tânăr a fost găsit MORT în pădure. Avea o pungă pe cap

de clujazi

La vârsta de doar 17 ani, un tânăr a fost descoperit fără viață în apropierea unei păduri din localitatea Soporu de Câmpie.

La data de 16 octombrie curent, în jurul orei 17:45, polițiștii de la Secția 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost alertați printr-un apel la numărul de urgență 112 de către o femeie. Aceasta a semnalat că în localitatea Soporu de Câmpie, în imediata apropiere a unei păduri, a fost descoperit un tânăr decedat.

În urma sesizării primite, s-a constituit o echipă operativă formată din polițiști și specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic, care s-au deplasat în zona indicată pentru a desfășura o cercetare la fața locului. Aceștia au confirmat faptul că informațiile semnalate sunt conforme realității.

Polițiștii au identificat persoana raportată ca fiind decedată, stabilind că este vorba despre un tânăr în vârstă de 17 ani, domiciliat în comuna Frata.

În etapa inițială a investigației, s-a constatat că nu există semne evidente de violență pe corpul tânărului. Cauza exactă a decesului va fi determinată în urma examinării medico-legale.

În cadrul cercetărilor, poliția a demarat o anchetă cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând să stabilească cu precizie circumstanțele în care s-a produs tragicul eveniment.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.