Tragedie în Cluj-Napoca: Femeie de 77 de ani, ucisă de fiul cu probleme psihice

de clujazi

Ieri după-amiază, pe Calea Mănăştur din Cluj-Napoca, o femeie în vârstă de 77 de ani a fost găsită moartă în apartamentul său. Potrivit autorităților, principalul suspect în acest caz tragic este chiar fiul victimei, care ar avea probleme psihice.

Vecinii vorbesc despre comportamentul fiului

Martorii din blocul în care locuia femeia au declarat că fiul acesteia a prezentat în ultimele luni comportamente alarmante și a avut mai multe tentative de suicid. „Ştiu că acum o lună de zile, trei săptămâni, a vrut să se arunce de pe bloc jos. Eu vedeam zilnic că vine la mama lui, pleca, venea. Nu locuiau împreună”, a spus un localnic.

Vecinii spun că femeia primea frecvent vizite de la fiul ei și soția acestuia, însă de la o vreme lucrurile au început să se schimbe. Bărbatul, cunoscut pentru problemele sale psihice, a devenit tot mai instabil. „A zis o vecină că ce s-a întâmplat? Zice a murit vecina. A omorât-o în casă”, a declarat o vecină șocată.

Ancheta în curs

Autoritățile au ajuns imediat la fața locului și au deschis un dosar penal. În prezent, investighează circumstanțele care au dus la această tragedie și încearcă să stabilească motivele care au declanșat conflictul în apartament.

Dacă fiul femeii va fi găsit vinovat, își va petrece următorii ani după gratii, plătind pentru fapta sa.

You may also like

Scrie un comentariu

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.